Selecteer een pagina

Voila Home Bakery Elf Christmas Cracker Cake Taartset

11,88

Uitverkocht

Artikelnummer: VTS.001 Categorieën: ,

Beschrijving

VOILA HOME BAKERY ELF CHRISTMAS CRACKER CAKE – verwen je zelf met een lekkere kersttaart.
Met deze taartset van Voila Home Bakery maak je in 1x een lekkere kersttaat met een heerlijke topping van Amandel Marsepein en M&M’s.
Kenmerken
Bodem = biscuit
Aantal = 10 punten
Voedingswaarden = 450 kcal
Bereiden = 25 minuten
Oventijd = 45 minunten
Koelkast = 30 minuten
Inhoud verpakking:
  • 1 x Voila basisset incl. 250 gram mix voor biscuit, 100 gram creme mix (banketbakkersroom), 100 gram fruitvulling bosbessen, 75 gram amandel marsepein kleur zwart, 1 bakje met musketzaad kleur rood
  • 1 zakje M&M’s
  • 1 Receptkaart
Steel de show met de mooiste en lekkerste kersttaarten van VOILA HOME BAKERY!
Als er een moment in het jaar is om echt wat lekkers en sfeervols op tafel te zetten, dan is het wel met Kerst! Voor kerstseizoen 2020 brengt VOILA HOME BAKERY 2 eigen kersttaart recepten uit. De taarten kan je zelf op tafel toveren door de VOILA HOME BAKERY taartset te kopen.
De VOILA Christmas Elf Christmas Cracker Cake
Bak deze Kerst zelf deze prachtige Christmas  en steel de show. Een mooie taart en ook nog eens onweerstaanbaar lekker. Snel gemaakt, dus ideaal voor de Kerstdagen!
Maak “de kerst” bijzonder met een lekkere taart
Met een lekkere kersttaart, zet je altijd een feestje op tafel. Met onze Voila Home Bakery taarten zet je eenvoudig een lekkere taart op tafel. De Voila Home Bakery kaartset is een ideale basismix. Je maakt er een Kerst, Valentijn of Baby Shower taart van. Of pak flink uit en versier de taart met marsepein, fondant en sprinkles.
Natuurlijk kun je ook kiezen van de andere taarten van Voila Home Bakery. Kies je voor de Christmas Velvet met opvallende rode kleur en Tony Chocolonely en Oreo topping? Of toch voor een Elf Christmas Cracker met laagjes bodem en M&M versiering?

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 15 × 4 × 24 cm